Wisteria

40.00

A3

Description

On the northern wall of the client’s property, there is a beautiful wisteria. Around this wisteria, the clients sought to make a sanctuary in their garden. A pad consisting of limestone and sandstone aggregate demarcates the threshold with the garden. A column, two beams and wires create a framework which holds this space and offers support for the wisteria. The colour palette of the project; Majorelle blue and yellow were selected by the client and inspired by a trip to Majorelle’s house in Marrakesh. On the rear wall, a yellow circular disc becomes the garden’s sun on grey days.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close